Løgn, landsforrædderi og et gækkebrev

Ummaen mod rosset

Gæk, gæk, gæk; Mit navn det står med praker; Pas på det ikke hopper

For et ganske lille øjeblik siden ringede fire skønne unger på min dør: To piger med arabisk baggrund, en med somalisk baggrund og en med hhv. en dansk og en arabisk forælder.

De var løbet ”den lange vej” fra min gamle gade til min nye for at sige hej, aflevere et gækkebrev og i dag nok mest af alt med udsigten til, at de her på falderebet kunne redde sig et påskeæg!

Klokken ringede, mens jeg sad og læste følgende: “Dem og os, det er mentaliteten. Det er ummaen mod rosset, det er ned med Danmark, som tillader sig at tegne alt muligt og endnu ikke har fået afskaffet sparegrisen i alle landets banker…” På Jette Plesner Dalis blog.

Et gækkebrev, et påskeæg og et kærligt gensyn!

Men det er ummaen mod rosset. Og jeg er altså rosset. Børnene? De er født til at overtage Danmark under dette islams tredje stormløb mod Europa, der ganske snedigt foregår indefra. Og folk som jeg og mange andre, der tænker i nuancer og ser og oplever noget andet – vi er benægtere og landsforrædere på lige fod med kollaboratører og værnemagere under 2. verdenskrig.