Hvad BT valgte ikke at bringe

Undskyld Per Ramsdal!

Det er løgn, at politiet brød dørene op og brasede ind i kirken i kampuniform med knipler den nat, hvor de ryddede Brorsons Kirke.
Og det er løgn, at Per Ramsdal har påstået det!

Med sætningen ”Sådan lød påstanden”, omgår Marie Joo Kim Jensen da også behændigt injurielovgivningen i den lille artikel, der lørdag d. 29. august ledsager BT´s klip fra politiets film fra aktionen og den tilhørende afstemning: ”Hvilken version af forløbet i Brorsons Kirken tror du på? Politiets? Præstens?”

At koble præsten til ovenstående påstand – først i artiklen og dernæst i afstemningen er vildledende, og læseren efterlades derfor med det indtryk, at Per Ramsdal har talt usandt om faktuelle forhold.

Så med mindre MJKJ bevidst har ønsket at bidrage til den personhetz, der efterfølgende er ført mod Per Ramsdal, bør hun give ham en uforbeholden undskyldning!
Det samme gælder i øvrigt Pia Kjærsgaard, Birthe Rønn Hornbech og Brian Mikkelsen. Jeg antager ikke nogen af dem for at være langsomt opfattende, så magthaverne i dette land er godt nok sunket meget, meget dybt.

Herre giv mig mere vantro!

2 thoughts on “Hvad BT valgte ikke at bringe”

 1. Jeg har valgt at bevare nogle af de mange livskloge kommentarer fra Bo, som desværre ikke er her mere.

  De er sgu heller ikke værd at spilde krudt på Pia, at Børn ikke vækker andres medfølelse fatter jeg ikke en hat af, desuden er der ikke fred i Irak, det ved enhver, så mangel på humanisme er da værre end at nogle mennesker lyver om deres grund til at være på flugt.

  Havde jeg været eftersøgt af Politiet for f.eks. tyveri, og jeg derefter måtte flygte fordi mit land kom i krig, til f.eks. Spanien, ville jeg da heller ikke fortælle at jeg var eftersøgt i mit gamle Land, skal man slåes ihjel fordi man lyver lidt om gunden til sin flygtninge status, skal mine børn, sendes med eller mangle deres forældre der bliver sendt væk o.s.v.

  Føj for satan, sidde i det fredeligste Land i Verden og så mene at de ved hvad andre jagede mennesker skal sendes væk til en skæbne ingen kender, hvor er det dog ynkeligt og hvor er det nemt at sidde og dømme i Danmark, Skam jer.

  Cheers B:o)

 2. Du har fuldstændig ret Pia og derfor er mine holdninger også klare, måske lidt klodset formulerede, men ment fra hjertet 😉 Håber du får en god og fredelig søndag at slappe af på, nå ja den er snart gået og jeg skal snart ud at køre Bus :mrgreen:

  Cheers B:o)

Comments are closed.