Forbud mod hensyntagen til minoriteter?

Endnu et assimilationskrav

Folkeskolelovens § 1. stk. 3 lyder:

“Folkeskolen skal forberede eleverne til deltagelse, medansvar, rettigheder og pligter i et samfund med frihed og folkestyre. Skolens virke skal derfor være præget af åndsfrihed, ligeværd og demokrati”

Vi lever fortsat i et demokrati.

D. 19/2 2009 (i torsdags) fremsatte Dansk Folkeparti et beslutningsforslag i folketinget, hvor den afsluttende formulering i resumet lyder som følger:

“Forbud mod, at regeringen, kommunerne, folkeskoler m.fl. tager særlige hensyn til elever med anden kulturel baggrund end dansk i folkeskoleregi”.

Se, det er lovreligion i praksis!

Link til kilde er desværre dødt. Man kan søge på ft.dk

3 thoughts on “Forbud mod hensyntagen til minoriteter?”

 1. Splitte mine bramsejl, det er løgn, DF er hykleriske totalt ånds forsnævrede hjerne lamme tumper.Integration min bare, nej ensretnig, kun en farve i farveladen, det kan man sku da ikke, gid mand var ung, der er nogle der må på barikaderne, det kommer der nok også, det må der gøre. 👿

  Cheers B:o)

 2. #4 Du forstår mig nok ikke mr. Z jeg er kommet forbi det punkt du nævner forlængst, jeg behøver efter min mening derfor ikke at skrive om det.

  Men en gang Pædagog altid Pædagog. Nej selvfølgelig er jeg ikke lige glad. Men for det første har jeg taget hele farveladen med, ikke kun den muslimske som der jo heller ikke står i lovforslaget.

  Jeg betreagter stadig den gruppe der ikke vil tage Danske ting til sig som en meget lille del, man kan ikke afsondre sig fra virkeligheden særligt længe, de gamle Patriarker dør og langsom tilvænning vil ske.

  Efterhånden som folk kommer til penge, får job, får råd til bil og alle mulige andre materielle goder, samt vigtigst af alt mad i køleskabet, så ingen går sultne i seng.

  Så tilpasser man sig en daglig dag hvor religionen bliver gemt til søndage, fredage eller hvilke dage man nu tilbringer sammen med ligesindede, i harmoni med sin Gud.

  Jeg vil tro det er sin sga at hvave nydt et godt måltid mad, have været en tur i Tivoli med umgerne om efter middagen. At man så bagefter går ud og udøver had og terror, samt hugger hovederne af folk. For så at gå hjem og kysse konen godnat og sove sødt til den næste morgen hvor jobbet bag Bussen venter. 😉

  Cheers B:o)

 3. Jeg vil tro det er sin sag at have nydt et godt måltid mad, ha været en tur i Tivoli med ungerne om eftermiddagen.

  At man så bagefter går ud og udøver had og terror, samt hugger hovederne af folk.

  For så at gå hjem og kysse konen godnat og sove sødt til den næste morgen hvor jobbet bag rattet på Bussen venter. 😉

Comments are closed.