Vibeke Manniche: Forkvinde for tvang, håneret og miskreditering

Kvindefordømmelse

Kan man være helt sikker på, at den dommer man står overfor altid giver en 100% neutral vurdering? Nej, det kan man ikke!

Kan man være helt sikker på, at den læge, der skal behandle eller henvise dig, når du er syg, altid vil give dig en fair behandling og 100% vil fralægge sig sin personlige holdning? Nej, det kan man ikke!

Men Vibeke Manniche mener, at vi løser problemet ved at indføre tvang vedr. kvinders påklædning:

”Som patient kunne jeg i bund og grund frygte, om en sådan læge ville hjælpe mig i nød”, siger hun om en tørklædeklædt læge (her).

Hvad bilder hun sig ind?!

Om hende der Annie, som jeg ikke rigtigt ved noget om, siger hun i et blogindlæg med overskriften ”Læber som en suttemalle”:

”For tiden bliver vi ´underholdt´ med et dansk ´par´ – som slår alle grænser for dårlig underholdning. Ingen nævnt ingen glemt. Samtidig konfronteres vi med hvad der må være tæt på verdens største og mest groteske kunstige læber – og ligeså kunstige nærmest firkantede bryster. Læber som hos en suttemalle. Et ulykkeligt syn”. (Her).

Og om den nye talskvinde for Islamisk Trossamfund Bettina Meisner i et indlæg med overskriften ”Dansk kvinde anno 2008?”:

”Islamisk Trossamfund har udpeget to talsfolk- en mand og kvinde. Billedet fra dagens Berlingske Tidendes netavis taler sit eget sprog meget tydeligt. Dette groteske syn koblet til kvinden med læber som en suttemalle. Og firkantede bryster. Luderen og madonna. Det er lige uhyggeligt. Billedet fra Berlingske taler sit eget tydelige sprog. En rollemodel for dine døtre? Forhåbentlig ikke. Det er et grumt syn. Faktisk frygtindgydende grumt”. (Her).

Asmaa kalder hun ”et levn fra før-middelalderen”. Jo! Det er et MENNESKE, hun kalder et levn…! (Her)

Som patient kunne jeg i bund og grund frygte, om jeg ville få den nødvendige behandling af Vibeke Manniche, hvis jeg så ud som en af de tre eller blot, hvis hun kendte mine holdninger… Respekt forventer jeg i al fald ikke!

Indlæg om pædagoger og tørklæder

Indlæg om dommere og tørklæder

Opskriften på, hvordan en RIGTIG kvinde anno 2008 skal se ud får du her:

vibeke_manniche_255646c.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *