Profil Gellerup Inspiration

Om skribenten

Mit navn er Pia Bjerre Christensen. Jeg har boet i Gellerup siden foråret 2006, og det er jeg rigtig glad for. Det passer til mig. Jeg stortrives med den mangfoldighed, den nærhed og det liv, som området bærer præg af, og jeg er utrolig glad for vores store grønne områder. Jeg har mit hjerte her i “Ghettoen” – uanset at vi også har problemer herude.

Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være. Dagligdagen i mit boligområde udgør en væsentlig del af mit råstof og min inspiration. Deraf hjemmesidens navn. I 2007 begyndte jeg så småt at skrive på en blog på Århus Stiftstidende, og siden har jeg i perioder skrevet på forskellige blogs. Nu er det blevet tid til at få mit eget domæne.

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har først og fremmest undervist nyankomne flygtninge og indvandrere. I dag er jeg førtidspensionist pga. en piskesmældsskade. Siden er jeg blevet diagnosticeret med kronisk Lyme (borreliose) og co-infektioner, og samlet set har jeg en såkaldt multisystemisk sygdom. Det kan derfor til tider knibe med overskud til at skrive og ikke mindst kommentere – og så er det sådan, det er.

I det tempo, jeg nu har kunnet klare, har jeg efterfølgende taget en grunduddannelse som psykoterapeut på Institut for Gestaltanalyse, og frem til sensommeren 2009 sad jeg i ca. to år som afdelingsbestyrelsesmedlem i Gellerupparken som hhv. 1. suppleant og ordinært medlem.

Jeg er ikke medlem af noget politisk parti. Men jeg er mere rød end blå, jeg er mere social end liberal, og mit menneske- og livssyn er anerkendende og humanistisk. Jeg er i særdeleshed optaget af det, der sker mellem mennesker.

Velkommen her!

Læs mere om baggrunden for hjemmesiden her.

For god ordens skyld: Alt jeg skriver, står for egen regning. Jeg repræsenterer ingen andre end mig selv og mine erfaringer.

Tænk hvis nu, de tror, jeg er muslim!